Badrum

Badrumsrenovering på Värmdö med omnejd

Är det dags att renovera badrummet på Värmdö? Vill du höja värdet på bostaden eller bara få ett badrum som du verkligen är nöjd med? Med vår expertis och kunskap kan vi hjälpa dig med att bygga badrum årets alla dagar. Vi erbjuder komplett badrumsrenovering på totalentreprenad. RB Rörteknik AB kan med hjälp av ett starkt kontaktnät av kunniga och behöriga hantverkare inom bygg, plattsättning, måleri och el tillhandahålla en helhetslösning från rivning till nyckelfärdigt badrum.

Kontakta oss för en fri offert vid nästa badrumsprojekt

Ni är varmt välkomna att kontakta våra badrumsproffs så kan vi hjälpa dig med alla era frågor eller funderingar ni kan ha inom renovering av badrum. Ring oss eller använd formuläret till höger för att få en kostnadsfri offert idag!

Badrumsrenovering med en tidsplan som passar dig

Genom att anlita oss på RB Rörteknik AB kan du vara säker på att få ett badrum som känns modernt och tilltalande. Vi har många badrumsrenoveringar bakom oss och kan även se till att fräscha upp tvättstugan när vi ändå är igång. Hos oss får du en tidsplan som passar båda parter och ett fast pris på renoveringen. 

Totalentreprenad för alla behov

RB Rörteknik AB riktar sig till alla olika yrkesgrupper och kan på så vis hjälpa både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Du kan vända dig till oss om du är i behov av enstaka tjänster, men också om det är totalentreprenad som du vill ha. Då finns vi med dig från början till slut. 

Ett badrum att glädjas åt

För oss är det viktigt att du får ett badrum som du faktiskt är nöjd med. Därför ser vi till att erbjuda dig många olika typer av tjänster och material. Våra medarbetare har certifikat för våtrum och har bred kunskap om kakelsättning, klinkers, natursten, marmor och mycket mer.

ROT-avdraget ger lägre kostnader

Att anlita en hantverkare för en badrumsrenovering kan bli en kostsam historia, men med hjälp av ROT-avdraget kan du minska kostnaden med 30 %. Vi sköter kontakten med Skatteverket för att minimera arbetet för våra kunder. Du lutar dig tillbaka och vi ser till att du får badrummet du drömt om.

Kunder inom hela Värmdö Kommun

RB Rörteknik AB riktar sig till alla människor och yrkesgrupper som är i behov av ett snyggare och mer praktiskt badrum. Vi finns tillgängliga och är redo för arbeten i hela Värmdö Kommun. Vi tar sig an uppdrag i Värmdö kommun så som: Gustavsberg, Kopparmora, Mörtnäs, Långvik, Överby, Ingarö, Stavsnäs, Strömma & m.m.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för rådgivning inför din renovering.

Roger Bohlin
– Lokal rörmokare på Värmdö