Byta Varmvattenberedare

Byta & installera varmvattenberedare

Är det dags att byta eller installera en ny varmvattenberedare? När det gäller installation av varmvattenberedare så är det alltid bäst att söka professionell hjälp då det kan uppkomma dyra renovering- & försäkringsskador om något går fel då det innefattar hantering av vatten & el. RB Rörteknik AB har många års erfarenhet och kunskap inom både installation och demontering av alla slags varmvattenberedare på Värmdö med omnejd. 

Kontakta RB Rörteknik AB för en fri offert

Ni är varmt välkomna att kontakta våra VVS-installatörer så kan vi hjälpa dig med alla era frågor eller funderingar ni kan ha inom varmvattenberedare. Ring oss eller använd formuläret till höger för att få en kostnadsfri offert idag!

Hur går installationen till?

  • Vi demonterar ert befintliga varmvattenberedare.
  • Vi monterar er nya varmvattenberedare.
  • Vi kopplar in systemet med ert befintliga vattenanslutning.
  • Vi monterar en ny tank samt kopplar den till ert värmesystem.
  • Slutligen utför vi en grovstädning av arbetsplatsen.

Vi installerar följande varmvattenberedare

Det finns 3 st olika typer av varmvattenberedare:

  • Förrådsberedare
  • Ackumulatortank
  • Värmepumpsvarmvattenberedare (varmvattenberedare med inbyggd värmepump)
  • Genomströmningsberedare

Helhetslösningar inom VVS-installationer i Värmdö kommun

RB Rörteknik AB är ett erkänt VVS-Företag med över 30 års erfarenhet inom rörmokeri- & VVS-Service. Därför kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar inom installation av varmvattenberedare. Vi tar sig an uppdrag i Värmdö kommun så som: Gustavsberg, Kopparmora, Mörtnäs, Långvik, Överby, Ingarö, Stavsnäs, Strömma & m.m.

Nyttja ROT-Avdraget på 30%

Du har som privatkund möjlighet att nyttja ROT-Avdraget på 30% vid installation av varmvattenberedare. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket åt dig så du slipper oroa dig om allt går rätt till. Kontakta oss gärna om ni har frågor om ROT-Avdraget.

VVS-Service i Stockholms Skärgård

RB Rörteknik AB är stolta över att serva hela Stockholms Skärgård med VVS-Service genom vår snabba och effektiva skärgårdsbåt. Så tveka inte på att höra av dig till oss om ni bor på bl.a. Nämdö, Runmarö, Djurö, Möja eller Vindö.

Kom i kontakt med oss idag!

Ni når oss enklast via telefon eller mejl. Använd gärna kontaktformuläret till höger så hör vi av oss inom 48h så kan vi eventuellt boka in ett kostnadsfritt möte! 

Roger Bohlin
– Lokal rörmokare på Värmdö

Kontakta oss idag!