Installera Bergvärme

Vi installerar din bergvärme på Värmdö med omnejd

Oavsett om du är ett företag, en BRF eller privatperson så kan vi hjälpa dig att få ett mer effektivt sätt att värma upp ert hus eller villa. RB Rörteknik AB är ett väletablerat VVS-Företag med över 30 års erfarenhet inom tekniska system för uppvärmning av byggnader. Vi använder oss av berg och mark som primär källa till energi och erbjuder totalentreprenad från början till slut.

Kontakta VVS-företag för fri offert

Ni är varmt välkomna att kontakta våra VVS-installatörer så kan vi hjälpa dig med frågor eller funderingar ni kan ha inom bergvärme. Ring oss  eller använd formuläret till höger för att få en kostnadsfri offert idag!

Installation av bergvärmepumpar i hela Värmdö Kommun

Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare & BRF:er i hela Värmdö kommun med installation av bergvärmepumpar så som: Gustavsberg, Kopparmora, Mörtnäs, Långvik, Överby, Ingarö, Stavsnäs, Strömma, Runmarö, Djurö, Möja, Sandhamn & m.m.

Bergvärmens många fördelar

Det finns flera orsaker till varför du bör satsa på bergvärme istället för fjärrkyla eller fjärrvärme. Med bergvärmen kommer du att få en långsiktig lösning som alltid är hållbar och du kan dessutom se till att spara pengar. Nyttja ROT-avdraget så sänker du kostnaderna med ytterligare 30 %.

Anlita en trygg och säker hantverkare

Om du vill ha energi som är kostnadseffektiv och miljövänlig är det en bergvärmeinstallation du ska satsa på. Vi hjälper dig med allt från installation till borrning och ser till att skapa en tidsplan för att vara så effektiva som möjligt. Med oss på RB Rörteknik AB kan du vara säker på att du har gjort ett bra val.

Högklassig bergvärmeinstallation i Stockholms Skärgård

RB Rörteknik AB har omfattande kunskap av att installera bergvärme och arbetar inom hela Stockholmsområdet, både i utkanten såväl som öarna i skärgården. Med hjälp av våra moderna metoder och en ständig vilja att utvecklas kan vi hitta den bästa lösningen för din villa eller bostadsrättsförening. 

Vi har även tillgång till en skärgårdsbåt som ger oss möjlighet att hjälpa er ute på öarna runtomkring.

Medarbetare med erfarenhet och certifikat

Alla medarbetare på RB Rörteknik AB har bred kunskap, utbildning och erfarenhet av VVS-installationer och bergvärmeinstallationer. Det betyder att vi ser till att din installation alltid utförs korrekt och på ett fackmannamässigt sätt.

Ett företag att lita på hela vägen

Att ge sig in på att installera bergvärme själv är ingen enkel uppgift och när det gäller el och VVS bör man alltid vända sig till ett professionellt företag. Vi på RB Rörteknik AB erbjuder totalentreprenad till alla våra kunder, vilket inkluderar allt från planering till färdigt och bra resultat.

Kontakta våra rörmokare för en fri offert idag!

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfritt offert-förslag!

Roger Bohlin
– Lokal rörmokare på Värmdö