VVS-Företag med anor sedan 50-talet

Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggningsarbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service. RB Rörteknik AB har rötterna i rörmokeriföretaget S. Kronman Rörtjänster som startade sin verksamhet på 50-talet på Östermalm. Vi hjälper än idag privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Östermalm, Värmdö och Skärgården

RB Rörteknik AB har med åren utfört många VVS-uppdrag och Badrum i hela Stor-Stockholm. Vi utgår från Värmdö, med filial på Styrmansgatan, och således är många av våra uppdragsgivare i innerstan såsom Östermalm & Vasastan, Nacka, Värmdö och Skärgården m.m.

Behöriga Rörmokare

Vi är en auktoriserad VVS-installatör genom Säker Vatten som rörmokare. RB Rörteknik AB följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen VVS-Företagen och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi använder de kända fabrikanten inom våra verksamhetsområden för bästa hållbarhet och miljö.

Bergvärme & Fjärrvärme

RB Rörteknik innehar auktorisation av NIBE för Bergvärmeinstallationer. Vi har lång arbetserfarenhet att hjälpa bl.a bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att sänka energiåtgång och uppvärmningskostnader. Bolaget har även kompetens av fjärrvärmeinstallationer. Kontakta gärna oss för frågor och information.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa bygg & VVS-projekt!