Installera & Byta Värmepump

Välj oss när det är dags att installera värmepumpar

När det gäller uppvärmning av byggnader och installation av värmepumpar är det viktigt att du väljer ett företag som du känner dig trygg med. RB Rörteknik AB har många års erfarenhet och kunskap om värmepumpsbyten samt arbetar med snabba, moderna och effektiva metoder som passar de flesta.

Kontakta vår VVS-firma för en fri offert

Ni är varmt välkomna att kontakta våra rörmokare så kan vi hjälpa dig med frågor eller funderingar ni kan ha inom bergvärme. Ring oss eller använd formuläret till höger för att få en kostnadsfri offert idag!

Garanterat bra resultat & nöjda kunder i hela Värmdö kommun

RB Rörteknik AB är stolta över vår förmåga att alltid kunna leverera ett gott resultat med nöjda kunder. Vi arbetar med certifierade hantverkare som är experter inom området och kan leverera med hög servicekänsla. Vi tar oss an uppdrag i Värmdö kommun så som Gustavsberg, Kopparmora, Mörtnäs, Långvik, Överby, Ingarö, Stavsnäs, Strömma, Runmarö, Djurö, Möja, Sandhamn m.m.

Vi installerar följande värmepumpar

 

  • Bergvärmepump
  • Bergvärme
  • Sjövärmepump
  • Jordvärmepump
  • Frånluftsvärmepump
  • Poolvärmepump
  • Solvärmepump

Heltäckande totalentreprenad

RB Rörteknik AB jobbar hårt för att erbjuda en så bekymmersfri värmpumpsinstallation som möjligt. Det inkluderar bland annat att minimera kostnader och tidskrävande moment för kunder. Hos oss får du allt under ett och samma tak när du väljer att använda dig av vår totalentreprenad. 

Vi sköter ROT-avdraget år dig

Det är vanligt att använda sig av ROT-avdraget för att kunna sänka sina kostnader i samband med att man anlitar en VVS-montör eller hantverkare. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket åt dig och efter slutfört arbete får du en faktura som redan är reducerad och klar. Snabbt, smidigt och enkelt!

Installation av värmepumpar i Stockholms Skärgård

RB Rörteknik AB har heltäckande kunskap av att installera värmepumpar och arbetar inom hela Stockholms Skärgård genom vår smidiga skärgårdsbåt som hjälper oss rycka ut till öarna.

Kom i kontakt med oss idag!

Vill du vara en av våra ytterst nöjda kunder och sänka dina elkostnader? Då bör du ta kontakt med oss så snart som möjligt. Vi installerar & byter värmepumpar i hela Stockholmsregionen och nås enklast via telefon eller mejl. Hör av dig så kan vi prata mer och eventuellt boka in ett möte!

Roger Bohlin
– Lokal rörmokare på Värmdö

Kontakta oss idag!